Виолета Купенова

Потребител от 25.05.2015
Виолета Купенова
Име: Виолета Купенова
ТИТЛА: Чирак
54 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Вместо морска сол и хартия аз ползвам бял,стар фасул,като правя тарта и после си го съхранявам в буркан.
2
25.05.2015
под рецепта Марудники
Понеже съм живяла в Родопите и за мене марудника е едно типично родопско ястие,бих искала да направя една поправка към рецептата,защото той се приготвя от кисело млеко от което е избито маслото- в Родопите тази напитка я имат почти във всеки дом, и се прави рядко тесто с маята и брашното и се приготвя вечерта и на сутринта се добавят яйцата и още брашно да стане като боза,така се получават едни шупли- дупчици,типични за изпечения марудник.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

236 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: