stacy

Потребител от 24.11.2014
stacy
ТИТЛА: Чирак
3 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
13.01.2015
Все пак, когато се предлага една рецепта, би следвало да се мисли за широкия кръг от аудиенцията. Рецептата може би е ОК за хотели и ресторанти, където храната се приготвя на конвектомат, но за домашни условия... абсурдът е пълен, това означава, че трябва да се сложи в 22.00 и да се извади в 6.00... точно за закуска, твърдо съм несъгласна с вашето твърдение за това, че няма риск от загаряне. И оставам зад виждането си, че ако телешкото е прясно и хубаво, не се нуждае от такъв ненормален часови диапазон за приготвяне. И накрая, но не на последно място, всеки би предпочел да консумира ястието веднага щом го е приготвил!
2
13.01.2015
Здравейте! Изключително своевременен отговор, разбира се, добре че поне някой някога го преглежда този сайт. Аз, колеги, ако мога така да ви нарека, за разлика от вас, съм инженер. Считам, че разбирам доста по-добре как работи една фурна и колко електроенергия харчи, кога и по какъв начин. Голям интерес представлява въведението в рецептата за късната есен и зима... интересно ми е при температури под 0-та как точно печката ще се охлажда, просто невероятно твърдение. А също така, това подсказва, че явно изобщо нямате представа как работят по-старите фурни, някой от които дори нямат термостат, а други достигат желаната температура доста по-бавно.
3
24.11.2014
Вие въобще нормални ли сте 10-12 часа? Това какво е, по-евтино ще излезе да идеш на заведение и да ги изядеш тия ребра... Абсурд от всякъде и никой не го следи тоя сайт и глупавите рецепти! 12 часа.. може да ходите да се прегледате, а сигурно е възможно, ако телето е ваш набор...
за 0 рецепти
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: