Огнян Пеев

Потребител от 03.10.2016
Огнян Пеев
Име: Огнян Пеев
ТИТЛА: Чирак
54 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Пропуснато е да се каже, че рибата се вари заедно с дръжките на девисил, за да се получи споменатия бульон. Към сьомгата (рагу) може да се прибави и скумрия за по силен аромат.
2
07.04.2018
под рецепта Агнешка дроб-сарма
При толкова дълго готвене, ориза ще преври. 25 мин. и после 15мин. със заливка.
3
24.12.2017
Оказа се, че три часа и петнадесет минути, са достатъчни. После още 15мин без фолио и зелеви листа отгоре, на 220градуса.В каймата без индийско орехче.
4
24.12.2017
А ето как аз я приготвям в момента: За плънката на сармите и пилето. Кило и триста смлян свински бут. В каймата сложих, половин кило ориз, накълцани две връзки зелен лук и стрък праз. Черен пипер, пушен червен пипер, лъжица универсална подправка Микадо (Лидъл), щипка кимион и индийско орехче, телешко кубче Маги. На дъното на голяма и дълбока тава сложих малко под 100гр сланина на ленти. Отгоре накълцано кисело зеле. Върху него, свински гърди на резени, по малко от кило. Върху тях едно пиле пълно с плънката на сърмите. Самото то овкусено с малко накълцан зелен лук и праз, соев сос, черен и червен пипер и натъркано с половин кубче пиле със зеленчуци на Маги. Както и малко универсална подправка Микадо. Отстрани пилето, наредих сармите. Върху сармите шайби от две пресни наденици и две луканкови наденици от Била. Отгоре завих с големи зелеви листа и поставих домакинско фолио. Сега е във фурната за четири часа при 150 градуса. Би трябвало да стане. Стискайте палци. :)
5
08.03.2017
Вкусотия!
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: