Надя Парапанова

Потребител от 08.08.2013
Надя Парапанова
Име: Надя Парапанова
ТИТЛА: Експериментатор
534 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
всичко правя с любов
Коментари
Току що го опитах,но нямах грозде и го смених с ябълки.Пекох го по-дълго и на по- висока температура.Сложих канела ,вместо мента.Като се охлади ще е още по-вкусен.Май ще ми стане любим-толкова е лесен,а много ефектен!
колко нахут трябва да се свари за да се получи необходимото количество?Или трябва да се накисне-някъде четох и този вариант?
3
15.02.2015
украсих с дулсе де лече,мммм
4
05.03.2014
много пухкава става!
5
05.01.2014
Много вкусна зимна салата!Аз я промених малко в зависимост от наличните продукти,но цвеклото сотирано по този начин става много причтно!
за 9 рецепти
Моите Рецепти:
4
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

254 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: