Надетоо Иванова

Потребител от 05.05.2014
Надетоо Иванова
Име: Надетоо Иванова
ТИТЛА: Чирак
111 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
07.05.2014
Разбивате яйцата заедно със захарта. Добавяте към разбитите яйца и захар олиото и отново разбивате добре. Прибавяте и прясното мляко, което също трябва да на стайна температура, а не току що извадено от хладилника.След като разбиете добре течните съставки малко по малко добавяте пресятото брашно, като разбивате непрекъснато. Важно е да добавяте брашното малко по малко, защото в противен случай мъфините няма да бухнат и да станат пухкави. Във всяко гнездо на формата за мъфини слагате по една хартийка за мъфини и пълните от сместа на ¾ от обема на формичките. Внимавайте да не ги напълните много, защото в противен случай мъфините ще прелеят при печенето. Нарежете шоколада на дребни парченца и бучнете по 3-4 малки парченца в тестото на всеки мъфин . Печете в предварително загрята на 180 градуса фурна.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: