Miguel Ruiz Ureña

Потребител от 09.07.2014
Miguel Ruiz Ureña
Име: Miguel Ruiz Ureña
ТИТЛА: Чирак
54 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
09.07.2014
под рецепта Салморехо кордобес
Поздравления, рецептата е много автентични. Искам само да отбележа, хлябът трябва да бъде напоена с вода, един час. След това трябва да се провират между ръцете си да експулсира вода и хляб вкусове. Тази супа трябва да е много дебел. Испанците също така направени, когато имахме една бира или вино с някои приятели, а след това не го взема с лъжица, но по потапяне хляб и го ядат.
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: