marti4

Потребител от 28.04.2014
marti4
ТИТЛА: Чирак
60 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
28.04.2014
под рецепта Сарми с лапад
Сармичките станаха бижу. Единствено трябва да се внимава с попарването на лапада, защото листата, които са най-отдолу има опасност да де разварят и съответно да са негодни за употреба. Дерзайте, защото лападът е невероятно нежен и според мен е по- вкусен от стандартните лозови сарми. Поздравления на Лора и Стоян!
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

204 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: