Gabriela Uzunova

Gabriela Uzunova
Име: Gabriela Uzunova
ТИТЛА: Чирак
106 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Чудесна рецепта от типа \"аламинут\"! Вкусът е наситено млечен, кадифен. Сложих пушено топено сирене, защото всички в къщи много го обичаме. Остава в графа \"любими\" - ще се прави често у нас!
Много е вкусна салатката! Още повече че аз страшно обичам патладжан. Единствено суровият морков малко не ми се връзва, защото текстурата му е различна от тази на патладажана и чушките. Следващият път бих го изпекла по някакъв начин и него. Тъй като нямах козе сирене, сложих обикновено краве, а отгоре му поръсих малко шарена сол.
3
26.09.2015
Получиха ми се точно като на снимката от предаването, но аз ги пекох малко повече, защото обичам по-препечения вкус. Бисквитите са вкусни и хранителни, но мисля, че хора с по-традиционен вкус биха намерили техния за объркващ. А объркването идва от усещането за сладко и солено едновременно.
4
15.01.2015
под рецепта Лесен пай с пиле
Тази рецепта е вече любима на цялото семейство, защото е много сполучлива - вкусът е чудесен, бързо се приготвя и продуктите са малко и достъпни. Препоръчвам я на всички, които искат да сготвят пиле с картофи по нов начин! Позволих си да добавя и малко къри към сместа с пилето и на нас страшно ни харесва така овкусено!
Приготвих тази салата за мои гости и беше приета с възторг! Наистина бях изненадана от балансирания вкус, който се получи между сладко, солено и специфичния аромат на синьото сирене. Аз отдавна обработвам червеното цвекло чрез печене. По мое мнение при този тип обработка цвеклото загубва до голяма степен характерния си привкус на пръст като същевременно мисля, че му се запазват хранителните свойства. А сините сливи пък много деликатно подслаждат салатката и балансират аромата на синьото сирене и цвеклото. Горещо препоръчвам рецептата на хората, които обичат да изпробват нови вкусове!
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

244 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: