Elka Milcheva

Потребител от 03.03.2014
Elka Milcheva  
ТИТЛА: Чирак
117 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
03.03.2014
Здравейте приятели! Рецептата ви е страхотна и е нещо като национално бразилско и португалско ястие, популярно като Фейжоада . Имах удоволствието преди около месец да я опитам в оригинал на парти у моя добра приятелка от бразилски произход. Не съм предполагала, че един боб с месо може да бъде толкова вкусен. Единственото допълнение беше сварен бял ориз подобно на популярния у нас пилаф. Естествено я помолих и за рецептата и пояснения за приговянето. Освен нещата описани във вашия вариант се добавят и малко домати /аз ползвах 2 с.л. доматено пюре/ и преди да се изсипе запръжката при боба се пасира с пасатора до хомогенност, като може да се добави малко от водичката на боба. Тънкоста при това ястие било да се готви на бавен огън продължително време и да се консумира с добра и весела компания :)
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Изпрати
съобщение:

222 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: