Доброцвета Илиева

Потребител от 19.09.2013
Доброцвета Илиева
Име: Доброцвета Илиева
ТИТЛА: Чирак
211 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
05.11.2013
Реших да приготвя тази очарователна салата по няколко причини: не бях опитвала сурови тиквички; поблазни ме видът им под формата на лентички; имах специален семеен повод, във връзка с който трябваше да нахраня 10 (не на шега!) добре похапващи възрастни. Придържах се към представената рецепта с малко малко отклонения: замених филенцата от аншоа с консерва риба тон; включих краставица (оформена също на лентички); вместо сушени домати използвах пресни чери; подправките за дресинга обогатих с пресни ментови листа; освен с трохи, завършената салата поръсих с микс от семена. За приготвянето на увеличеното количество порции ми бяха необходими: 6 средно големи тиквички; 2 големи краставици; 5 пакета моцерела. Мисля, че с рецептата успях да очаровам не едно, а десет небца!
В момента приготвям това прекрасно сезонно ястие! Само като вкусих от плънката, ми идеше да си оближа пръстите! Отне ми около 30 минути за приготвянето й, като във всеки един момент вършех нещо, т.е. времето ми бе добре уплътнено. Пушеният бекон замених със свинско филе (такова имах), свежият босилек - със сух, ползвах едно яйце, а вместо галета - трохи от стар хляб. Вероятно във фурната на пълнените зеленчуци ще им трябва малко повече от половин час, но това не ме притеснява. Очаквам цялото семейство да похапнем вкусно за вечеря!
3
03.12.2013
под рецепта Пай с риба и скариди
С подобна рецепта за рибен пай ме изкушихте много, много отдавна - може да е било и едно от първите предавания, които съм гледала, ако не и най-първото. Оттогава си ви следя! И със сигурност ще опитам и този вариант на това вкусно блюдо!
4
01.11.2013
Току-що я направих... И глазурата ми стана ЧЕРНА! :) Малко неприятно прозира и се вижда долният светъл блат. Обаче вкусът и ароматът на съставките компенсират. Надявам се гостите ми утре да я харесат!
за 4 рецепти
Моите Рецепти:
4
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: