Бон Апети

Бон Апети
Име: Бон Апети
ТИТЛА: Главен готвач
21751 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
1
09.04.2025
под рецепта Шоколадова торта
Здравейте Симона, форма с подвижно дъно и с диаметър 23 см.
2
04.04.2025
под рецепта Хвърчаща баба
Здравейте Велина, формичките са с диаметър около 7-8 см. и височина около 5-6 см. Сгъстяването на сосът е около 20 мин., но зависи от силата на огъня:) Количеството е малко повече от бабките, но идеята е да се използват всички останали жълтъци, като останалия сос може да ползвате за друг сладкиш, да се хапне само като крем или да полеете бабките повечко. Ако искате, следващия път направете сосът с половината необходими продукти. Поздрави от нас.
3
24.03.2025
под рецепта Памук погача
Здравейте Цветина, няма проблем да се хапне за вечеря, но както знаете топлия хляб е най-вкусен:) Поздрави от нас
4
24.03.2025
Здравейте Галена, много се радваме, че нашето предложение ви е харесало:)
5
02.01.2025
Здравейте Велина, яйцата трябва добре да се сгъстят на водната баня преди да се смесят с разбитото маскарпоне, както и белтъците трябва да са добре разбити на пяна, която не се отделя сама от купата и след това внимателно да се смесят двете смеси на ръка, не с миксер.
за 8221 рецепти
Моите Рецепти:
980
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: