Анна Ценова

Anny
Име: Анна Ценова
ТИТЛА: Чирак
54 точки
Разберете как да печелите повече значки >>
За мен:
Коментари
Савка Борисова, по-късно горе в коментарите съм уточнила, че АЗ съм сложила 400гр. обелена и почистена тиква! :)
Аз пък сложих 400 гр. обелена и почистена тиква!
Страхотно!
4
05.02.2016
под рецепта Агнеса
Агнесата я правим от десетилетия в моето семейство без да слагаме във фурната с глазурата да се изсушава. А след като намажем глазурата я оставяме в хладилник за една нощ да се засуши. Но сега така го правя като Вас! Любим десерт!
5
28.01.2016
под рецепта Огретен от чушки
Още довечера ще го пробвам! :)
за 0 рецепти
Моите Рецепти:
0
Готвач на
седмицата:
0
Изпрати
съобщение:

240 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: