

Царевицата е едно от растенията, от които не се изхвърля нищо.
Тя съдържа въглехидрати, фибри, белтъчини, редица витамини от групата В, калий, фосфор, магнезий, желязо, цинк, както и най-важния анти-токсин – витамин Е, който предпазва от склероза. Всекидневното включване на царевица в менюто ни намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и рак.


Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...