Царевицата е едно от растенията, от които не се изхвърля нищо.
Тя съдържа въглехидрати, фибри, белтъчини, редица витамини от групата В, калий, фосфор, магнезий, желязо, цинк, както и най-важния анти-токсин – витамин Е, който предпазва от склероза. Всекидневното включване на царевица в менюто ни намалява риска от сърдечно-съдови заболявания и рак.
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...