Съвети и трикове за вкусни домашни козунаци



0
65968

Съвети и трикове за вкусни домашни козунаци

Великден е един от най-големите православни празници. Като семейна компания, Dr. Oetker застава зад идеята, че празниците са по-светли, когато цялото семейство е заедно в топлия уютен дом, където се носи ароматът на втасващо тесто за козунаци, лимон и ванилия, а шарените яйца създават настроение и празнично очакване, семейството да се събере на великденската трапеза.

За този Великден Dr. Oetker е подбрал нетрадиционни великденски рецепти, но с различен вкус и форма. Не козуначени кифлички, а мъфини. Пълнеж от вишни, но и с ванилов пудинг. Фокача, но сладка и с ябълки. Италиански пицети, но не с моцарела, а с козе сирене, рукола и кедрови ядки. Козуначета, но не плетени, а в чашка. Плетен средиземноморски хляб с изобилие от ароматни билки. Доверете се и този Великден на експерта в печенето
Dr. Oetker!

 

 

Коментари (0)

182 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: