Качествата му са оценени по достойнство още от античността.
Радва се на широко разпространение в региона на Средиземноморието, а напоследък набира все по-голяма популярност и по нашите географски ширини.
Плодовете на нара са подходящи за приготвяне на сладкиши и сиропи, а от сока му се прави напитката гренадин, която е съставна част на много коктейли.
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...