Зимна супа

ТИТЛА: Чирак
Дата: 23.02.2017
Зимна супа
 
Необходими продукти:
300 г свинско месо
100-200 г ориз
1-2 стръка праз
1,5 л сок от кисело зеле
1 яйце
1 кофичка кисело мляко
олио
малко кисело зеле


Начин на приготвяне:
1
Празът се почиства, наситнява се и се запържва в сгорещено олио.
2
След като омекне, се добавя ситно нарязаното месо и също се запържва.
3
Налива се зелевият сок, като по желание се разрежда с вода, за да не е много кисела супата.
4
Добавя се ситно нарязано кисело зеле и се оставя да ври известно време.
5
Слага се оризът и се готви, до готовност на всички продукти.
6
След това тенджерата се дърпа от котлона и супата се оставя, леко да поизстине.
7
От млякото и яйцето се приготвя застройка и се добавя в супата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


141 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: