Зимна салата от ряпа, кисело зеле, булгур, цвекло и праз

Източник: Lisa S Slav
ТИТЛА: Чирак
Дата: 18.01.2017
Зимна салата от ряпа, кисело зеле, булгур, цвекло и праз
 
Необходими продукти:
1 бяла продълговата ряпа
кисело зеле
сварен булгур
1 скилидка чесън
цвекло
праз
счукан ким
шарлан


Начин на приготвяне:
1
Сърцевината на киселата зелка се нарязва наситно и се слага в купа.

2
Ряпата и цвеклото се настъргват. Сочната свежа ряпа се стърже на едро, а цвеклото – на ситно ренде. Добавят се в купата.

3
Булгурът се прибавя в купата, заедно със ситно нарязаната сърцевина на праза и смачканият с преса чесън.

4
Подправя се с ким и шарлан.

5
Разбърква се много добре и се сервира.



Съвет:
Салатата може да се поръси със ситно нарязани листа от прясна целина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


158 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: