Пиле с четири вида сирена
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
26.07.2016 Рецептата е супер!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
06.07.2016 Приятно е
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2016 Лелее какво написах-какво излезе
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2016 Много ароматно и вкусно. Благодаря!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.06.2016 Добре се получи.малко го попромених като добавих и задължени гръцки,а кренвиршите ги запържих със сос Оркестър-станаха страшно ароматни
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...