Зеленчукови нудълс

Източник: Бон Апети
Дата: 16.12.2002
Зеленчукови нудълс
 
Необходими продукти:
3 пакетчета нудълс (тънки спагети 200 г)
100 г червено зеле
5-6 печурки
3 скилидки чесън
2 стръка праз лук
1 голям морков
1 червена чушка
1-2 с. л. соев сос
3-4 с. л. олио
5-6 капки сусамово олио


Начин на приготвяне:
1
Зеленчукови нудълс
Празът се нарязва на диагонални парчета, морковът и червеното зеле – на ивички, червената чушка – на кръгчета, печурките – наедро, чесънът се счуква.
2
Зеленчукови нудълс 2
В дълбок тиган (уок) се загрява олиото и за минута се запържват празът и морковите. Добавят се зелето и гъбите и се пържи 3-4 минути на силен огън, като се разбърква.
3
Зеленчукови нудълс 3
Добавя се чушката и се пържи още 2 минути. Зеленчуковата смес се подправя със соевия сос и сусамовото олио и се оставя настрана.
4
Зеленчукови нудълс 4
Нудълс се сваряват според указанията на производителя, овкусяват се с приложената опаковка и се размесват със запържените зеленчуци. Ястието се кипва и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: