Виенски шницели
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 Това е просто импровизация на тема паеля(въпреки,че липсват морски дарове). Вярно е, че шафранът има специфичен аромат,но според мен тук използването на куркума е за да се постигне жълтия цвят, който два шафранът.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2017 е не!!
това няма нищо общо с паея!
дори името.
липсват ключови продукти като шафран, не се ползва жасминов ориз ами кръглозърнест \"бомба\". и куркума...изобщо няма какво да търси в това ястие!
иначе сигурно е вкусно...
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
21.12.2015 Стана много вкусно :)
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
23.08.2015 :)
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
21.04.2015 Приготвих я като добавих миди и калмари и заместих куркумата с шафран на прах и стана невероятно вкусна :) за чудесната рецепта!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...