„Ризото“ от булгур с домати
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2021 Ще се повтори,потрети и т.н.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
11.02.2014 Не обичам патладжани, но тази мусака ми хареса
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2013 Рецептата ми хареса . Приятна на вкус и лека . Приготвя се лесно .
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.10.2013 Изпълних рецептата на 80%, тъй като направих някои вкусни изменения :) - Замених патладжаните с пюриран нахут, а заквасената сметана с прясна, бита сметана...стана много интересна на вкус и вид.. дано да я харесат моите хора, защото са мнооооого капризни :-)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2014 много жалко че не давате инфо за калориите
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...