Панирани топени сиренца
Лора и Стоян
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
15.10.2015 Вкусен!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2015 Страхотен омлет, аз го приготвих като запържих и малко бекон. Стана уникално.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2015 Чудесна рецепта за омлет! С тези продукти се получава един прилично голям омлет, но е толкова вкусен, че дори 4-годишният ми син успя да изяде ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.09.2015 Привет, силно препоръчвам този омлет. Приготвих го на 99% според рецептата, махнах само маслините (въпрос на вкус) :)), и всички си \"облизаха пръстите\".
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...