Салата от пъпеш с млечен къпинов дресинг
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.06.2014 Сварих езика, но не в тенджера под налягане, а в обикновена и по тази причина го оставих за малко повече време да къкри. Изстудих го. През това време направих дресинга точно по вашата рецепта и стана страхотен. Сервирах ястието по същия начин, както от видеото и всички вкъщи много го харесаха!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...