Зеле с кокал по сухиндолски

Гост: Цанка от Сухиндол
Източник: Бон Апети
Дата: 19.02.2009
Зеле с кокал по сухиндолски
 
Необходими продукти:
1 кисела зелка
500 г свинско месо
1 л зелева чорба
2 глави лук
1 връзка прясна целина
1 к. ч. олио
1/2 пакетче естрагон
2-3 ч. л. червен пипер
1-2 ч. л. черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Зеле с кокал по сухиндолски
Лукът се нарязва и се запържва в загрято олио.
2
Зеле с кокал по сухиндолски 2
Добавя се нарязаното на парчета месо и се разбърква.
3
Зеле с кокал по сухиндолски 3
Киселото зеле се нарязва на ленти и се изсипва в тенджерата с месото и лука.
4
Зеле с кокал по сухиндолски 4
След като зелето се запържи, се сипва зелева чорба от червено зеле.
5
Зеле с кокал по сухиндолски 5
Подправя се с естрагон, червен пипер, черен пипер и прясна целина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: