Панирано халуми със сусам
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2014 Запеканката е страхотна. Направих я в йенска тенджера. Добавих от мен една голяма глава лук, също нарязана на кръгчета. Вместо заливка настъргах около 250г кашкавал и след час печене махнах капака и поръсих с настъргания кашкавал. Запекох за още десет минути. Получи се страхотно. Много подходящо, както за основно, така и за гарнитура. Препоръчвам ви.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.06.2014 Сготвих я в йенска тенджера. Печенето траеше около час и после още десетина минути запекох без капак.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.06.2014 Готвила съм запеканката само на газова фурна. Необходимото време беше 40-50 мин. Предполагам на ток ще е по-бързо. Може да проверявате от време на време дали зеленчуците са се сготвили :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.06.2014 А колко време горе-долу се пекат в йенската тенджера?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...