Картофи с четири вида сирена
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2017 Извинете, но аз не разбирам, как от 500 г тиквички сътворявате 6 порции, като при печенето на тиквичките (състоящи се предимно от вода), ще се изпари поне около 100 г?
Заливката не може да доминира и да се превърне в основна част от ястието. Като гледам размера на порцията в чинията, имам усещането, че сте поставили половината от приготвеното количество.)))))
Що се отнася до майонезата, моля не настръхвайте, тя може да се приготви у дома и няма да има консерванти, сгъстители и разни безбройни Е-та.))) Възнамерявам скоро да публикувам своя рецепта с месо, в която се използва домашна майонеза. Надявам се да я одобрите.))
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
01.07.2015 Слагате ли си отрови в яденето за да ви придава вкус?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
29.06.2015 в рецептата се слага съвсем малко количество майонеза, просто за да придаде вкус
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2015 Нагрятата майонеза е изключително вреден и силно канцерогенен продукт.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2015 Много вкусно!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...