Запечен грейпфрут с джинджифил

Източник: Бон Апети
Дата: 19.04.2004
Запечен грейпфрут с джинджифил
 
Необходими продукти:
2 грейпфрута
2 яйца
50 мл вино
2 с. л. захар
1/4 ч. л. джинджифил
4–5 капки есенция ванилия


Начин на приготвяне:
1
Запечен грейпфрут с джинджифил
Отделените жълтъци се поставят в тенджера заедно с виното, захарта, джинджифила и ванилията. Загрява се, докато започне да се образува пяна, и се отстранява от котлона.
2
Запечен грейпфрут с джинджифил 2
Кората на грейпфрутите се отстранява, нарязват се на филийки и се подреждат в тава. Върху тях се изсипва сосът и се пекат 3–4 минути на силен огън в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: