Захарни сладки балеринки

ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 13.03.2019
Захарни сладки балеринки
Захарни сладки балеринки
 
Необходими продукти:
100 г крем сирене
100 г масло (меко)
1 ч. ч. брашно (пресято)
2-3 пакетчета ванилия
захар за овалване


Начин на приготвяне:
1
В купа разбърквам добре маслото, крем сиренето,брашното и ванилиите.
2
Леко омесвам на топка (в самата купа),увивам във фолио за свежо съхранение и оставям за около час в хладилника.
3
Подготвям тавата на печката,като я покривам с хартия за печене. В чинийка слагам около 1/2 ч. ч. захар.
4
Фурната включвам на 190 г. Тестото разточвам на тънка кора върху леко набрашнен плот. Режа кръгчета с диаметър 6 см. Овалвам ги от двете страни в захарта. Прегъвам ги първо на две и после още веднъж. Ъгълчето притискам и нареждам в тавата. По време на печене не бухват,така че може да се подредят и на по-гъсто.
5
Пека около 15-20 минути или до леко златиста коричка. Трябва да се наблюдават,за да не прегорят. Изяждат се много бързо!

Да ви сладко!
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.04.2019
Сладките са невероятни!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


100 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: