Ризото “Миланезе”
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.02.2021 Комбинацията вода от перлени лукчета + вино подкисели ястието прекалено. Следващият път ще пропусна водата от консервата.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
15.03.2015 Прекрасна рецепта - правя я вече 3 ти път.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.11.2014 Рецептата е страхотна, а това, че е със сезонни заленчуци, които се намират пресни точно сега е чудесно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.11.2014 Стана много вкусно, благодаря :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...