Доматена яхния с миди и скариди
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.04.2022 Трябваше да накиснем месото в р-р с оцет, за да стане по- крехко, но съчетанието на вкусовете в тази рецепта е супер! :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...