Задушено телешко с доматен сос

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 02.05.2017
Задушено телешко с доматен сос
 
Необходими продукти:
800 г телешко месо
1 ч. ч. доматен сок
1 дафинов лист
олио
сол, черен пипер, риган и босилек на вкус


Начин на приготвяне:
1
Нарежете месото на хапки.
2
Сложете го в подходящ съд и го залейте с доматения сок, така че да го покрие. При необходимост налейте малко вода.
3
Овкусете с подправките и добавете малко олио. Задушете на слаб огън за около 1 час и 30 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

10.01.2021
Приготвих манджата, а за гарнитура добавих варен ориз с грах и стана чудесно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: