Задушен джолан по китайски

Китайска кухня
Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Задушен джолан по китайски
 
Необходими продукти:
2-3 бр. свински джолан
1 1/2-2 в. ч. бяло мускатово вино
100-150 мл соев сос
1 глава чесън
4-5 с. л. захар
2-3 с. л. олио
2 щипки анасон
1 пръчица канела


Начин на приготвяне:
1
Задушен джолан по китайски
Джоланите се прорязват, за да поемат от соса.
2
Задушен джолан по китайски 2
Чесънът се нарязва наситно и се запържва до зачервяване в загрятото олио.
3
Задушен джолан по китайски 3
Поръсва се с 2 щипки анасон и 4-5 с. л. захар и се разбърква.
4
Задушен джолан по китайски 4
Месото се слага в тигана и се пържи до златисто.
5
Задушен джолан по китайски 5
Сипва се бялото мускатово вино.
6
Задушен джолан по китайски 6
Добавя се пръчицата канела.
7
Задушен джолан по китайски 7
Налива се соевият сос и ястието се задушава под капак около 60 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


188 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: