Яйца върху хрупкави трохи

Лесни, бързи и апетитни
Източник: Бон Апети
Дата: 30.03.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 филийки хляб
2 с. л. зехтин
2 листа салвия
4 яйца
20 г сирене „Пармезан“
сол с бекон на вкус
1/2 глава лук
2 скилидки чесън
200 г спанак


Начин на приготвяне:
1
Яйца върху хрупкави трохи
Хлябът се смила в блендер. Добавят се наситнената салвия, настърганият пармезан и 1 с. л. зехтин, и се разбърква.
2
Яйца върху хрупкави трохи 2
Сместа се сипва в тиган с незалепващо покритие, като се оформят 4 купчинки и се запича до златисто.
3
Яйца върху хрупкави трохи 3
Върху всяка купчинка се чуква по едно яйце, похлупва се и се готви 3–4 минути. Овкусява се със солта с бекон.
4
Яйца върху хрупкави трохи 4
Чесънът и лукът се наситняват и се запържват в останалия зехтин.
5
Яйца върху хрупкави трохи 5
Добавя се измитият и почистен спанак, сотира се за кратко и се овкусява със солта с бекон.
6
Яйца върху хрупкави трохи 6
Яйцата се сервират със спанака.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

30.03.2015
Страхотно !!!!!!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: