Яйца по панагюрски

Аламинутна вкуснотия
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 06.04.2016
Яйца по панагюрски
 
Необходими продукти:
6 яйца
1 ч. ч. кисело мляко
3 скилидки чесън
олио
червен пипер
сол
магданоз


Начин на приготвяне:
1
Загряваме олиото в тиган и пържим яйцата „на очи“.
2
Посоляваме ги и ги разпределяме в две подходящи чинии - по 3 яйца в порция.
3
В купичка смесваме киселото мляко с наситнения чесън. Разделяме сместа на две части и я сипваме върху яйцата в двете порции.
4
В 2 с. л. загрято олио за кратко запържваме 1 с. л. червен пипер и с него поливаме яйцата.


5
Накрая по желание поръсваме с накълцан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

20.03.2018
Бърза, лесна и лека рецепта.
1.
Изпрати
лично съобщение

30.10.2016
Най-отдолу в чинията добавям натрошено сирене, след това слагам яйцата и заливам с киселото мляко и червения пипер.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: