Яйчен меланж

Вкусна разядка, подходяща за всеки сезон.
Източник: Крас Койчева
ТИТЛА: Експериментатор
Дата: 11.07.2016
Яйчен меланж
Яйчен меланж
Яйчен меланж
 
Необходими продукти:
1 стрък зелен лук
извара
сирене
варени яйца
горчица
сол и черен пипер


Начин на приготвяне:
1
Смесваме всички продукти в блендер и разбиваме, до получаването на еднородна кремообразна смес.
2
Сервираме с препечени филийки.

Добър апетит!



Съвет:
Може да украсим с чери доматчета - за повече разкош.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: