Яхния със свинско месо в гювече

ТИТЛА: Чирак
Дата: 11.11.2009
Яхния със свинско месо в гювече
 
Необходими продукти:
50 г свинско месо
1 голяма печена чушка
2-3 розички карфиол
1 картоф
1 морков
1 стрък праз
1 ч. л. сушен магданоз
зехтин и сол на вкус


Начин на приготвяне:
1
Нарязваме месото на малки кубчета и го задушаваме заедно с останалите продукти.

2
Изсипваме всичко в гювече, затваряме с алуминиево фолио и захлупваме с капака. Печем около 1 час на 200 градуса. При необходимост го пасираме.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: