Терин от пилешко и кестени с пюре от круши
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.10.2024 Здравейте Велина, водата за варенето трябва да покрие хубаво пилето и след това се слага целия бульон. Поздрави от нас. Ще очакваме отзиви и за други наши предложения:)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
17.10.2024 Хубава рецепта. Добре би било за горвачи като мен например да се уточни долу-горе количеството на бульона. Все пак бих разменила съотношението на пащърнака и целината, бих намалила количеството им и бих добавира и моркови, фиде и магданоз. Но това е субективно и въпрос на вкус. Хареса ми, че леко киселее, а понеже обичам, добавих и лимонов сок! Благодаря за интересната идея.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2022 Вкусът надскача визията.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
23.10.2016 Много вкусна стана
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...