Пълнен калмар с ризото и морски дарове
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
10.02.2022 Хубава идея за наденица и грах. Не ми беше хрумвала. Запържих най-напред наденицата, която след това извадих, за да може основата с лук и моркови да се овкуси още по-добре в мазнината на наденицата. Доста ароматно ядене.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
02.11.2021 Вкусно, не ми беше хрумвало да го направя с наденица, благодаря за идеята!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
05.12.2013 Страхотна идея. Досега бях готвила само с пилешко или свинско, но и с наденица е доста вкусно.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.11.2014 Рецептата е супер много добре се получи
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...