Шоколадова торта с бадеми
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
18.03.2014 Таня, идеята на тази рецепта е: да се забъркат блатът и кремът, да се оформят в ринг и веднага да се сервират. Затова и в рецептата не е посочено охлаждане. Важно е, сметаната да е добре разбита и кремът да не се оставя да престои върху блата дълго време, защото ягодите ще пуснат вода и ще го направят течен. Рецептата е замислена така, че десертът да е аламинут. Ако не разполагаш с ринг, можеш да го подредиш и в чаши :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2014 Кремът на чийзкейка стана много течен. Изобщо не прили4а на 4ийзкейк. Защо лъжете така хората. Купуваме продукти и правим по вашите рецепти и накрая пълен провал.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...