Обилно се декорира с ягоди, поръсва се с мента и зърна кафе.
Съвети:
Белият шоколад се разтопява задължително в сух съд на водна баня и при умерена температура, без да ври водата, защото при него температурата на топене е по-ниска, отколкото при черния шоколад.
Сметаната трябва задължително да е изстудена предварително. В сладкарството сметаната винаги се бие студена, защото иначе няма да се вдигне обемът и да започне да се втвърдява.
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...