Алфахорес
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.03.2018 Направих ги и единствено времето за печене при мен беше двойно, към 3часа и на по-ниска температура. Гарнирах със стрък мента. Красота и страхотен вкус
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.03.2018 Ани, с нищо. Кремотартарът действа като стабилизатор на белтъците и те запазват в по- голяма степен формата си по време на печене. Някои готвачи го заменят с бакпулвер. Може да го пропуснеш.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.03.2018 Здравейте,с какво мога да заместя кремотартар?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...