Панакота с тиква
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.10.2022 Вкусно и ароматно :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
03.05.2014 Ухае цялата кухня,а вкусът е вълшебен!Благодаря!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Направих ги, но смених брашното с пълнозърнесто и не ги пържих а оформените фитилчета сложих на хартия за печене в тава и ги изпекох на 180 градуса. Станаха много хубави. Като изстинаха ги овалях в пудра захар. Много сполучлива рецепта.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2014 Станаха стратохни! Само че не успях да намеря кардамон, може би щяха да са още хо-хубави :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
25.02.2014 Това ми се струва доста апетитно.
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...