Маслен сладкиш с орехи и конфитюр
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
22.03.2017 Стриктно следвах указанията и стана чудесен... но ми остана неизползвана содата, а идеята на Бойчето ми допадна и също поръсих с будра захар.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2017 Бойка, много се радвам ,че Ви е харесала рецептата :)))), А за сместа Ви си струва , че е малко защото сте го направили в голяма тава и е станало предполгам и по-малко като дебелина. Аз го правя в не много голяма , за да стане малко по дебел. Общо взето съм го праобвала всякак и все хубав става :). Една поправка към редакторите: бисквитите не се натрошава,т а цели се нареждат на дъното, където е разтопеното малсо.
Поздрви на всички експериментатори :)))
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2017 Много добре се получи, ухае на масло и ванилия. Аз го направих в голяма тавичка, струва ми се, че тестото е малко като количество, но стана добре:)) Отгоре поръсих с пудра захар за разкош....Благодаря за хубавата рецепта!
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...