Шоколадова торта
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ябълките трябва да са по-сочни. Ако се подсладят със захар ще отпуснат още сок, който е необходим за печенето.Разрязан сладкиша създава илюзия за блатове и плънка, като при тортите.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Тук е добре да се намеси компетентно Венислава, защото рецептата е нейна :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Вчера правих същия сладкиш, с тази разлика, че следкато се наредят съставките се налива една чаша горещо мляко.Затова смятам, че не се е получил твоя.Просто объркана рецепта. Може би ако се сложат малко натрошени орехи, би се получило много добре. Също така се пече към един час.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Правих го, но сухите съставки и ябълките останаха разделени, къде сбърках?
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...