Ябълков пай със сладолед и кафе

Подходящо за вегетарианци
Източник: Бон Апети
Дата: 28.10.2020
Ябълков пай със сладолед и кафе
 
Необходими продукти:
за ябълковия пай:
2 порции (52 г) Ф1 Балансиран шейк микс с вкус на ванилов крем
1 порция (7 г) Овесено-ябълкова напитка
1 средноголяма зелена ябълка
2 яйца
100 г нискомаслено меко сирене (4% мазнини)
30 г кефир или суроватка (нискомаслена, 1%)
1 ч. л. смляна канела
1 ч. л. кафява захар

за сладоледа:
240 мл бадемово мляко
2 порции (56 г) Протеинова напитка микс
2 порции (52 г) Ф1 Балансиран шейк микс с вкус на ванилов крем
4 с.л. разтворимо кафе
2 с.л. бадемово масло

Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Ябълков пай със сладолед и кафе
Начин на приготвяне на пая: Разбийте яйцата в купа. Добавете останалите съставки – тези за пая (освен ябълката). Разбъркайте добре. Изсипете сместа в тавичката, покрита с хартия за печене. Украсете отгоре с ябълката, нарязана на тънки резени. Смесете канелата и захарта и поръсете цялото количество върху резените. Печете 20-25 минути при 180°C докато паят започне да потъмнява.
2
Ябълков пай със сладолед и кафе 2
Начин на приготвяне за сладоледа: Смесете съставките за сладоледа. Изсипете в кутия и оставете да престои във фризера 2-3 часа. Сервирайте 1 топка сладолед върху парче ябълков пай.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

21.01.2021
,,Аз съм Рада Госпожина!!!"
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: