Картофено пюре
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 и снимка към рецептата
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.11.2016 Солта намалих до 20 гр. След като запекох пържолите, в същият тиган сложих 200 гр гъби, които задуших. Пържолите, гъбите и соса заедно оставих да къкрят около 20 мин. Стана много вкусно!
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
01.02.2016 Йоана, прецизирахме количеството на съставките за ароматната сол и увеличихме бройката пържоли.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2016 Мисля да направя таи рецепта, но и мен ме притеснява, че с солта е много за 2 пържоли. С колко е удачно да я намаля?
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.05.2014 Много хубава рецепта, с изключение, че солта беше доста и пържолите станаха много солени :)
|
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...