Моркови „Виши“
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
25.01.2016 Ребърцата станаха много вкусни. Определено ще продължа да ползвам тази рецепта. Но използвах тъмен соев сос и ми станаха много тъмни ребърцата.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
25.10.2014 Супер рецепта, много лесна, бърза и най-важното вкусна :)
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
04.02.2014 Много вкусна и лесна рецепта :) препоръчвам
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.12.2013 Рецептата е чудесна за зимните вечери. Добавих две чаени лъжички мед към соса и се получи много вкусно.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
20.08.2013 Много вкусни, днес ги приготвих, всички ги харесахме! Вместо бяло вино използвах червено, станаха чудесни!
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...