Вкусни свински ребърца

Източник: Бон Апети
Дата: 13.05.2010
Вкусни свински ребърца
 
Необходими продукти:
800 г свински ребра
100 мл кетчуп
1 с. л. дижонска горчица
2 с. л. соев сос
3 скилидки чесън
1 ч. л. наситнен пресен или сух джинджифил
100 мл бяло вино


Начин на приготвяне:
1
Вкусни свински ребърца
Чесънът за соса се скълцва и се смесва с останалите продукти.
2
Вкусни свински ребърца 2
Ребрата се варят около 20 минути (може да се подправят с магданоз, дафинов лист или зеленчуци – моркови, целина, лук и др.). Отцеждат се и се намазват със соса. Пекат се 10 минути на 200 градуса.


Съветите:
Ребърцата гарнирайте по избор със задушени картофи, ориз, сотирани или печени на скара зеленчуци, пържени картофи.
Може да ги поръсите със сусам и наситнени пресни подправки.

Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2016
Ребърцата станаха много вкусни. Определено ще продължа да ползвам тази рецепта. Но използвах тъмен соев сос и ми станаха много тъмни ребърцата.
5.
Изпрати
лично съобщение

25.10.2014
Супер рецепта, много лесна, бърза и най-важното вкусна :)
4.
Изпрати
лично съобщение

04.02.2014
Много вкусна и лесна рецепта :) препоръчвам
3.
Изпрати
лично съобщение

20.12.2013
Рецептата е чудесна за зимните вечери. Добавих две чаени лъжички мед към соса и се получи много вкусно.
2.
Изпрати
лично съобщение

20.08.2013
Много вкусни, днес ги приготвих, всички ги харесахме! Вместо бяло вино използвах червено, станаха чудесни!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: