Вита баница със сирене

Домашна и вкусна
Източник: Ралица Колева
ТИТЛА: Чирак
Дата: 28.02.2016
Вита баница със сирене
 
Необходими продукти:
1 пакет кори за баница
4 яйца
1 кофичка кисело мляко
краве сирене
краве масло
100 мл олио


Начин на приготвяне:
1
В подходящ съд разбивате яйцата, киселото мляко и олиото.
2
Върху всяка кора с четка се нанася от сместа и се поръсва с натрошено сирене. Завиват се и се подреждат в тава за печене.


3
Остатъкът от сместа се излива върху баницата. Отгоре се настъргва масло на вкус.
4
Баницата се пече около 15-20 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна. След това градусите се увеличават на 200 и се пече на горен и долен реотан, до получаване на страхотния златист цвят, който виждате на снимката.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

28.02.2018
страхотна
5.
Изпрати
лично съобщение

05.02.2018
Много благодаря! Беше невероятна!
4.
Изпрати
лично съобщение

04.02.2018
Страхотна!
3.
Изпрати
лично съобщение

07.01.2018
Страхотна!
2.
Изпрати
лично съобщение

21.04.2017
Много любима баничка!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


303 ДУШИ ОНЛАЙН
Симона коментира рецептата Палачинки „Гундел“
Вера коментира рецептата Банички със сирене и картофи
M. се регистрира в сайта.
Radi Dimitrov се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: