Винен Кебап

Източник: Ивелина
ТИТЛА: Чирак
Дата: 12.07.2014
Винен Кебап
 
Необходими продукти:
1 кг свинско месо
2 бр. зелени пиперки
2 бр. червени пиперки
1 глава кромид лук
500 г гъби печурки
олио
сол и червен пипер на вкус,
1 връзка магданоз
200 г стерилизирани домати


Начин на приготвяне:
1
В тенджера наливаме олио и запържваме нарязаното на малки късчета месо.
2
След като се е запържило месото го вадим от тенджерата, наливаме още малко олио и запържваме нарязания на полумесеци лук, пиперките, нарязани на кубчета и гъбите, нарязани на полумесеци.
3
Като са запържени зеленчуците връщаме месото в тенджерата, поръсваме с малко червен пипер и заливаме с 1 литър вода или зеленчуков бульон.
4
Така яденето ври на слаб огън под капак около 30 минути. След което се добавят доматите и солта, ври още около 20 минути и е готово.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

13.07.2017
Не разбрах защо рецептата е именувана винен кебап, пък никъде не присъства вино. :-))))
1.
Изпрати
лично съобщение

14.07.2014
и тази ще опитаме!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: